Всі Відгуки

Автор Юлія К. (Харків, Україна) від 15 Sep 2017 :
(5/5) 
Продукт : Нічний крем «Шипшина» (8мл)

Юлия

Лучший Ваш крем. Пользуюсь Солнечным, а в этот раз решила попробовать Вашу новинку. Спасибо Вам за чудный крем. Наносится легко, кожа после него мягкая, увлажнённая и отдохнувшая. Аромат достоин отдельной похвалы. Единственная просьба сделать баночку побольше.
Спасибо Вам за Вашу работу и любовь к Вашим клиентам.
P. S. Отдельный комплимент от моего косметолога.

Автор Юлія К. (Харків, Україна) від 15 Sep 2017 :
(5/5) 
Автор Дар'я В. від 10 Aug 2017 :
(3/5) 
Продукт : Маска "Ефект" (300г)

Даша

Замовила маску, але не на вашому сайті, проте хочу спитати, вона була щільно заклеєна під кришкою, проте після відкриття має не приємній запах, наче застарілої косметики. До віходу терміну придатності згідно с датами на упаковці ще майже 10 місяців. Чи може бути шкідливим застосування ящо через можливо високу температуру щось у ній зіпсувалося?(
Або можливо такий запах і має бути?

Автор Олександра С. (Чорноморськ ( Іллічівськ), одеська обл., Україна) від 10 Jul 2017 :
(5/5) 
Продукт : Маска "Ефект" (300г)

Олександра

Сама чудова маска для обличча. Для підлітковоі шкіри мого сина просто супер. Знімає всі почервоніння і звужує пори. Лице чисте, доглянуте. А крем "лавандовий" додатково доглядає за шкірою.
Супер!
І на довго хватає.

Автор Олександра С. (Чорноморськ ( Іллічівськ), одеська обл., Україна) від 10 Jul 2017 :
(5/5) 
Продукт : Гідрофільна олія для зняття макіяжу та вмивання “Лаванда”. (100мл)

Олександра

Дуже гарна олійка для вмивання, приємно пахне, добре наноситься і легко смивається. Після неі шкіра дуже ніжна, м'яка і дихаюча. Рекомендую.

Автор Ольга К. (Київ, Україна) від 26 Mar 2017 :
(5/5) 
Продукт : Крем «Ветивер» для рук (18мл)

Ольга

Крем-рятівник), бо врятував мої руки від надмірної сухості і дитячі обвітрені ручки. Результат перевищив сподівання, навіть не очікувала!

Автор Ольга К. (Київ, Україна) від 26 Mar 2017 :
(5/5) 
Продукт : Зубна паста Flori (туба 75мл)

Ольга

Паста чудова: таке відчуття чистоти зубів не відчувала після жодної зубної пасти! Мені солонуватий присмак більше подобається, ніж ті солодкі, що присутні в пастах, якими я раніше користувалась! Рекомендую! І дякую виробнику за чудову продукцію!

Автор Оксана Ж. (Харків, Україна) від 19 Mar 2017 :
(5/5) 
Продукт : Крем “Трояндовий” навколо очей" (8мл)

Оксана

Крем очень приятный, хорошо подпитывает кожу вокруг глаз. Запах масел поднимает настроение! Спасибо за хороший отечественный продукт! Буду заказывать еще.

Автор Наталка Ч. (Львів, Україна) від 28 Feb 2017 :
(5/5) 
Продукт : Крем "Лавандовий" (8мл)

Наталія

Дуже шкодую, що не придбала крем раніше, дуже гарно підійшов під мою жирну шкіру обличчя.

Автор Софія Р. (Львів, Україна) від 25 Feb 2017 :
(5/5) 
Продукт : Крем «Ветивер» для рук (18мл)

Софія

Як і решта продуктів від Флорі - чудесний ефект, пом'якшення рук та ніг, загоєння тріщинок і приємний лісовий запах.
Витрачається досить ощадно, бо навіть невелика кількість крему працює на ура)

Автор Софія Р. (Львів, Україна) від 25 Feb 2017 :
(5/5) 
Продукт : Нічний крем «Шипшина» (8мл)

Софія

Крем неймовірно живильний і пом'якшуючий! З чудовим запахом, приємно наноситься на шкіру і не утворює масної плівки.
Спробувавши всі наявні креми для обличчя від Флорі, можу сказати, що цей сподобався найбільше, навіть більше за Ексклюзив!
Прекрасний продукт, дякую вам!

Автор Алена Д. (Днепропетровск, Україна) від 21 Feb 2017 :
(5/5) 
Продукт : Шампунь для всіх типів волосся.   "FLORI" (300мл)

Алена

Я редко пишу отзывы на продукцию, но шампунь очень его заслуживает.
Отличный аромат трав, удобная упаковка - это только начало. С первого же раза использования волосы выпадают меньше. Это правда. На новый год я раздарила миниатюрки шампуня (кстати спасибо за выпуск 25 мл!) своим друзьям и многие подтверждают, что при мытье, волос в сливе остается намного меньше. Есть еще один плюс - я смело мою этим шампунем ребенка, и теперь у нас нет необходимости покупать детский гипоаллергенный.
Мы так же любим зубную пасту и на сегодня эти два продукта мне кажутся лучшими на рынке.
Пробуйте смело!

Автор Катерина С. (Одесса, Україна) від 21 Feb 2017 :
(5/5) 
Продукт : Гідрофільна олія для зняття макіяжу та вмивання “Лаванда”. (100мл)

Катерина

Первое мое гидрофильное масло, боялась пробовать такое средство, думала что будет плохо работать и будет жирнымнеприятным, но взяла масло и не разочаровалась, это любовь. Кожа настолько приятно бархатная после умывания, нет стянутости и сухости. Пользуюсь три недели.

Автор Катерина С. (Одесса, Україна) від 21 Feb 2017 :
(5/5) 
Продукт : Крем “Трояндовий” навколо очей" (8мл)

Катерина

Очень понравился крем, беру уже второй раз, по сравнению с кремами Ексклюзив и Лавандовий ,больше нравится как впитывается и легче распределяется по коже, и запах нежной розы обалденный. Крем использую не только вокруг глаз. Кожа после крема заметно лучше напитанней и цвет свежее не замученого офисного работника))

Автор Юлия З. (0971005762, Україна) від 19 Feb 2017 :
(5/5) 
Продукт : Маска "Ефект" (300г)

Юлия

С начала понравилась упаковка, помимо крышки маска была заклеена. Цвет понравился - приятный ))), однородная текстура и ненавязчивый аромат. Хорошо очищает и достаточно легко смывается, но как по мне, то объём для недлительного хранения большой, мне лично бы хватило 100-150 грамм на 6 в качестве маски 2 раза в неделю.

Автор Ольга З. (Калинівка, Украина) від 13 Feb 2017 :
(5/5) 
Продукт : Маска "Эфект" (300г)

Ольга

Незабаром два роки, як я користуюся маскою. Разом із зубною пастою - це постійні мої супутники в житті!!!!!! Маска для мене - це засіб для вмивання вранці та увечері (маю комбіновану шкіру, яка влітку дуже пітніє та блищить!!!) І зраджувати їй, як і зубній пасті, не маю наміру. Мене постійно запитують чим я доглядаю обличчя!!!! І це тішить погодьтеся у 41 рік!!!!! !!!!! Додам: маска чудово провляє свої властивості за буль-якої води та у будь-якому регіоні Земної кулі. Перевіряла у Прибалтиці та в різних кучоках України. Дуже рекомендую!!!! Дякую виробнику за такий цінний продукт!!!!!!!

Автор Ганна К. (Київ, Україна) від 28 Jan 2017 :
(5/5) 
Продукт : Крем «Ветивер» для рук (18мл)

Ганна

Крем «Ветивер» для рук врятував мої ручки. Завжди в осінньо-зимовий період мої руки ставали сухими та тріскалися пучки пальців. Нічого не допомагало, ніякі креми та вітаміни. Вирішила спробувати ще цей крем (так як вже користувалась рік лавандовим та трояндовим кремами цієї марки і вони для мене найкращі на сьогодні). Я готова співати дифірамби цьому крему для рук. Шкіра рук стала шовковиста, м'яка, зажили всі тріщинки, навіть мій чоловік побачив різницю "до" та "після"))))) Дякую за такий крем. Я їм також мажу стопи ніг, такий же чудовий результат)

Автор Тетяна Д. (Київ, Україна) від 22 Jan 2017 :
(4/5) 
Продукт : Шампунь для всіх типів волосся. "FLORI" (30мл)

Тетяна

Для мене - звичайний шампунь, нічого особливого. Волосся промиває, - тобто, зі своєю справою справляється. Сказати, що вистачає надовго - так ні, через день потрібно мити голову знову. Піниться погано, після нього волосся дещо сплутане (це якщо не користуватись більше ніяким кондиціонером). Можна брати у подорожі, щоб не великий флакон, а для постійного використання мене не влаштовує.

Автор Тетяна Д. (Київ, Україна) від 22 Jan 2017 :
(5/5) 
Продукт : Зубна паста Flori (туба 75мл)

Тетяна

Зубна паста дуже сподобалась. Перед тим, як писати відгук, використала увесь тюбик, щоб перевірити властивості. Ясна переслати кровоточити, зуби стали на тон біліші (не знаю. може то так здається:-) ) Солонувата на смак, це навіть приємно :-)

Автор Тетяна Д. (Київ, Україна) від 22 Jan 2017 :
(1/5) 
Продукт : Крем “Трояндовий” навколо очей" (8мл)

Тетяна

На жаль, мені крем взагалі не підійшов. На шкірі він виглядав так, ніби я помазала смальцем, - він не проникав у шкіру. а так і лежав на наій. Ніякого зволоження, нічого. Про те, щоб його можна було нанести удень, немає й мови. Намагалася наносити тільки на ніч, надіючись, що незващаючи на шар жиру, він все ж таки працює. Але через тиджень покинула цю ідею, бо сильно посушила шкіру навокло очей - при цьому, шкіра почала сильно чесатись і навіть злущуватись. Тому перевела його в розряд "крем для нігтів та кутикули". Шкіру навколо очей реанімувала тільки через пару тижнів звичними кремом.

Автор Тетяна Н. (Київ, Україна) від 11 Jan 2017 :
(4/5) 
Продукт : Духмяна олія для масажу та догляду за тілом "Ніжність" (100мл)

Tanya

Дуже люблю вашу продукцію та із задоволенням роблю повторні замовлення! Тому, як постійна клієнтка, маю для вас пропозицію щодо вдосконалення лінійки засобів догляду за тілом. Олійка "Ніжність" насправді чудова, проте формат продукту не дуже зручний для щоденного використання після душу (тому й оцінила продукт не на 5 зірочок). Чи могли б ви додати спрей для тіла зроблений на основі даної олійки та квіткової води? Спрей значно зручніше та швидше було б наносити на шкіру. Буду безмежно вдячна, якщо ви врахуєте даний коментар у подальшій розробці ваших продуктів)

Автор Виктория Г. (Одесса, Україна) від 08 Jan 2017 :
(5/5) 
Продукт : КремДео "BeeFresh" (18мл)

Виктория

Крем мне очень понравился. Во-первых: абсолютно никакого запаха пота в течении дня да и запаха, который чувствуется вообще. В отличии от обычных дезодорантов из магазина, от которых как мне кажется все ровно чувствовался запах пота.
Использую его так как написано в инструкции: сначала наношу лавандовый, а после этот. Следов на одежде он не оставляет. А еще заметила, что поры на коже стали меньше.
В общем, подожду лета посмотрю как он справится. Но, думаю, что он выдержит и это испытание)

Автор Виктория Г. (Одесса, Україна) від 08 Jan 2017 :
(5/5) 
Продукт : Маска "Ефект" (300г)

Виктория

Очень долго я присматривалась к этой маске и все не могла понять как она работает. Был даже момент, когда я ее закинула на какое-то время. Но, недавно решила освободить место на полочке. И как оказалось зря, все таки она будет постоянным резидентом там) Маска все-таки хорошо работает и самое главное очень хорошо отбеливает этот результат заметен сразу после применения. Лучше не наносить ее на лицо, когда есть какие-то ранки, щипит хорошенько она) Еще одно ее преимущество - экономный расход. В общем маска мне нравится буду ее заказывать и дальше.
Спасибо магазину за приятные скидки и оперативную работу! =)

Автор Наталія К. (Полтава, Україна) від 26 Dec 2016 :
(5/5) 
Продукт : Крем "Лавандовий" (8мл)

Наталія

Хочу висловити подяку розробникам продукції, працівникам ТМ "Флорі". Дуже тішить, що в Україні є дійсно якісний та натуральний продукт. Оперативність доставки та якість товарів радує. Я думаю, що з кремами, шампунем та зубною пастою наша родина визначилась. Наснаги Вам та нових якісних ідей, збільшення клієнтів і насолоди від справи якою Ви займаєтесь)) З наступаючим Новим Роком та Різдвом)))

Автор Анна К. (Біла Церква, Україна) від 22 Dec 2016 :
(5/5) 
Продукт : Крем "Лавандовий" (18мл)

Аня

Мені сподобався цей крем. Моя шкіра схильна до переодичних висипань, які не дуже поспішають проходити і псують як настрій, так і зовнішній вигляд. З лавандовим кремом висипання зменшились, швидше проходять і на ранок обличчя гарно виглядає, не має почервонінь. Та й шкіра приємна на дотик. І оточуючі помітили позитивні зміни.
Також використовую крем "Трояндовий" - шкіра навколо очей стала більш доглянутою та пружньою, зник ефект втоми, зникла сухість та стянутість.
Дякую за чудові продукти! Замовляю ще маску "Ефект" - думаю в комплексі з кремом моя шкіра буде неперевершена!

Автор Ольга Б. (Киев, Украина) від 19 Dec 2016 :
(5/5) 
Продукт : Крем «Ветивер» для рук (8мл)

Ольга

Дуже класний крем, я надзвичайно рада, що замовила одразу декілька і для мами, і для подружки. Користуюся ним щодня і мої надсухі руки нарешті виглядають красиво і на дотик такі ніжні :) Подекуди використовую його і для губ, особливо тепер зимою - неймовірне живлення. Якби ж він був в достатньому об'ємі, щоб вистачало і на все тіло, то взагалі була б казка. Дякую вам за таке чудо! Тепер хочу спробувати все :)

Автор Лариса Б. (Запоріжжя, Україна) від 16 Dec 2016 :
(5/5) 
Продукт : Крем "Лавандовий" (8мл)

Білик Лариса

Дякую за такий чудовий крем! Вирішила спробувати і переконалася, що він реально працює, проблеми на обличчі вже майже зникли!

Автор Валентина Г. (Білогородка, Україна) від 05 Dec 2016 :
(5/5) 
Продукт : Шампунь для всіх типів волосся.   "FLORI" (300мл)

Валентина

Доброго дня!
З ТМ Flori я познайомилася більше ніж рік тому. Звичайно знайомство розпочалося с зубної пасти. Набрала у пошуку Google «натуральна зубна паста» і потрапила на ваш сайт. Взагалі Google запропонував декілька варіантів. Але історія появи пасти мене зворушила і я вирішила спробувати саме ії. Тепер із задоволенням постійно користуюсь сама і дарую своїм друзям.
Слід сказати, що сама я є співвласником компанії, яка виробляє косметичні засоби нового українського бренду (не буду казати якого). Тому потреби в засобах догляду за шкірою і волоссям я не маю, але з великим задоволенням періодично знайомлюся з вашими новинками. Просто тому, що ви мені дуже подобаєтесь і як колеги, і як конкуренти.
І от тепер настала черга шампуні. Дуже приємний аромат, як на мене. Волосся радіє. Як би ще й бальзам до нього, то буда би феєрія. Зручна і приємна упаковка (це я дуже скромно). Ціна абсолютно адекватна. Але є одне побажання. На сайті не зовсім зрозуміло який об’єм пляшечки. В описі стоїть загадкове «886 од.», а реально 300 мл. Про реальний об’єм я довідалась коли вже отримала шампунь.
Але здається це єдиний недолік.
Дуже дякую вам за продукцію. Здоров’я та процвітання.

Автор Марина Б. (Борова, Україна) від 11 Nov 2016 :
(5/5) 
Продукт : Зубна паста Flori (туба 75мл)

Марина

Дякую Вам за чудовий продукт! Моя сім'я обожнює цю зубну пасту. Чудово справляється з усіма функціями.

Автор Ольга З. (Калинівка, Україна) від 11 Nov 2016 :
(5/5) 
Продукт : Зубна паста Flori (туба 75мл)

Ольга

Зубною пастою користуюся добрих півтора роки. Обрала її через те, що маю генетичну хворобу ясен і з ними (яснами) балансую на межі парадонтозу!!!! Якщо ще додати реалії нашого життя та певну "чорну смугу", то те, що вдалося завдяки пасті вберегти зуби і забутися про зубний камінь, кармани в яснах та інше - дуже вагоме!!!! Низький уклін пану Валентину за таку розробку! Додам: цю зубну пасту з часом рекомендуватиме усім саме наше ЖИТТЯ!

Автор Олександра С. (мукачево, Україна) від 10 Nov 2016 :
(5/5) 
Продукт : КремДео "BeeFresh" (18мл)

Александра

крем део использую с августа месяца, довольна очень! Во-первых выдерживает мое рабочее время , это примерно 8-9часов. Во-вторых, не пачкает темные вещи. В- третьих, хватает этой маленькой емкости на 2,5-3месяца (это зависит от слоя, который вы будете наносить). А самое главное, мои дети, девочки 17 и 20 лет стали им пользоваться!!!!их устраивает этот дезодорант, а знаете какая молодежь у нас балована))). Они для меня самые главные эксперты! Я спокойна, что моя женская половина семьи защищена от влияния вредных веществ при пользовании средств по удалению запаха пота.

Автор Юлия З. (0971005762, Україна) від 09 Nov 2016 :
(5/5) 
Продукт : Крем “Трояндовий” навколо очей" (8мл)

Юлия

Люблю этот крем, но на ночь. На утро я его и так и сяк, пробовала растирать между пальцами и остатки вбивать в кожжу век, всё равно не впитывается и тушь отпечатывается. Как ночной он замечательный. Утром нет оттёков, как, например, от масел для век и неважно в какое время наносить за 2 часа до сна или прям перед сном в час ночи.

Автор Юлия З. (0971005762, Україна) від 09 Nov 2016 :
(5/5) 
Продукт : Крем "Лавандовий" (8мл)

Юлия

Пользуюсь кремом около года. На моей коже он практически совсем не впитывается, но это не вызывает у меня дискомфорт, разве что немножко летом в жарищу. Не так давно прочитала диалог тех, кто делает косметику вручную и имеют небольшие компании, что пчелиный воск в составе кремя - это зло, поры забивает и коже плохо. Не знаю, у меня оооочень редко теперь может появится воспаление на коже, новых чёрных точек нет. Лежала неделю в больнице во время беременности и забыла с собой взять уход для лица, но мне нравилось как моя кожа выглядела в зеркале, то есть, думаю, что есть-таки накопительный эффект у натуральной косметики. Баночки на 18 мл мне хватает где-то на 5-6 месяцев.

Автор Марта Т. (Львів, Україна) від 12 Oct 2016 :
(5/5) 
Продукт : Шампунь для всіх типів волосся.   "FLORI" (300мл)

Марта Т.

Шампунь справді чудовий. зі всіх еко, що пробувала, цей просто супер! м*який, гарно пахне і довше залишає голову чистою, ніж інші. мені бальзам не потрібен. ціна хай дорога, але якість і невеликий розхід виправдовують себе! дякую, FLORI!

Автор Раиса Н. (Ужгородский р-н с. Минай , Україна) від 01 Oct 2016 :
(5/5) 
Продукт : Гідрофільна олія для зняття макіяжу та вмивання “Лаванда”. (100мл)

Тетяна

Я не вірила до останнього, що такий склад може змивати тушь. Але я була дуже здивована тим, як легко я змила макіяж. І шкіра дуже приемна, особливо вранці. Я дуже задоволена. По перше складом, по друге як лезко змивати макіяж. Дякую за таку гарну олію!

Автор Виктория Г. (Одесса, Украина) від 31 Aug 2016 :
(5/5) 
Автор Виктория Г. (Одесса, Украина) від 31 Aug 2016 :
(5/5) 
Продукт : Крем "Лавандовый" (8мл)

Гойхман

Это тот продукт, который убедил меня купить большую часть продуктов ТМ FLORI. Заказала я его себе, не ожидая от него ничего особенного. Просто купила потому, что хотелось чего - то натуральненького. И за день до получения посылки заметила вечером, что у меня кожа как - то вообще выглядит "не айс": высыпания, покраснения и прочие радости жизни. Еще и сделался «товарищ» на пол лица и ужасно болел.
После получения посылки я сразу пришла домой и естественно применила мою обновочку. Каково было мое удивление, когда на следующий день утром (намазалась я им всего один раз, на ночь) все лицо пришло в порядок. Гад, который окончательно собирался испортить мне лицо, сдулся и ушел под кожу. При пальпации чувствовалась только слабая боль. Через день от него не осталось и следа. Противные угри на лбу начали проходить, а синяки от старых прыщей светлеть (которые, кстати, уже минимум пол года не проходили), плюс тон кожи заметно осветлился и выровнялся. Такого даже крема на кислотах не делали (типа неостраты и т.д.), а если и делали, то результат явно не за ночь происходил.
Покупала я баночку на 8 мл. Ее хватает на 1,5 месяца минимум. Это если мазать так же щедро, как и я.
Сам крем имеет травяной запах; жирную консистенцию, за счет нее он так экономно расходуется; оттенка на коже никакого не оставляет, хотя сам продукт в баночке зеленый. Я им пользуюсь днем и на ночь. Чтобы убрать возможный жирный блеск после нанесения утром, промакиваю лицо матирующей салфеткой.
Вот так вот получается, совершено случайно нашла лучший крем для проблемной кожи. А самое главное – натуральный и за смешные деньги =)

Автор Виктория Г. (Одесса, Украина) від 25 Aug 2016 :
(5/5) 
Продукт : Зубная паста Flori (туба 75мл)

Гойхман

Это несомненно самая лучшая зубная паста, которой мне только доводилось пользоваться! Собственно, благодаря ей я узнала о такой замечательной торговой марке как Flori.
Коротко о том, как все началось: у меня очень чувствительные зубы (были до того, как я начала пользоваться этой пастой). Ничего горячего и холодного нельзя было вообще в рот положить, даже сладкое. И решила я найти зубную пасту без эффекта отбеливания. Так как, слышала, что это иза-за него такая "бешеная" чувствительность может быть. На мое удивление, все пасты для чувствительных зубов были с "бережным" отбеливанием. Что меня очень злило. Все-ровно, что неядовитый яд.
И основным критерием для зубной пасты было:
- отсутствие отбеливающего эффекта;
- максимально натуральный состав;
- цена небольше 150 грн.

Не помню как наткнулась на эту зубную пасту. Изначально меня взял скептический настрой и мысли "Ну что Украина нормальное сделать может? Ладно, дам шанс посмотрю", - ага, надежда меня не покинула и я ей благодарна))) Мне понравилось описание, потом отзывы - они были все положительными, после прошерстила все товары и на них отзывы тоже были положительными. А в одном из них говорилось об официальном сайте производителя и скидочной системе. Естественно, я нашла сайт. И на нем меня еще больше приманила честность производителя во всем и гарантий качества товара - море. То, есть велика вероятность, что товар хорош, потому что текст на сайте живой, а вруны такой не пишут. В итоге, я сделала заказ нескольких товаров (отзывы о них вы найдете в других карточках товаров) и не пожалела ни об одной потраченной гривне. Все оказалось очень качественным и, на удивление работает с ПЕРВОГО РАЗА.

Эта зубная паста полностью убрала чувствительность зубов, очень хорошо очищает и быстрее заживают всякие ранки во рту. В первый день, как я ее получила, меня уже несколько дней мучила ранка вкруг зуба на десне. Взяла просто помазала ее пастой и на третий день от нее ни следа. Это мой маст хев на все времена!

Спасибо FLORI большое за то, что они делают такую замечательную продукцию!!! =)

Автор Евгения Ф. (Киев, Украина) від 19 Aug 2016 :
(5/5) 
Продукт : Крем “Розовый” вокруг глаз (8мл)

Евгения Форкушак

Хочу Вам сказать спасибо большое! Я в вашу косметику просто влюбилась! И другой уже не хочется) Сначала запахи кремов казались странными и непривычными и консистенция тоже, а теперь нанесение крема стало долгожданным любимым ритуалом утром и вечером! Я сначала еще боялась, что кремы очень маслянистые и кожа будет жирной, но ничего подобного, они впитываются просто шикарно, моей коже очень нравятся и подходят! Я уже попробовала трояндовый, лавандовый, эксклюзив и ветивер! Все кремы просто чудо для моей кожи! Спасибо вам! Держите марку!

Автор Наталка Ч. (Львів, Україна) від 05 Aug 2016 :
(5/5) 
Продукт : Гідрофільна олія для зняття макіяжу та вмивання “Лаванда”. (100мл)

Наталія

Рекомендую олійку. Ідеально підійшла для моєї дуже-дуже жирної шкіри навіть у спеку.

Автор Олександра С. (мукачево, Україна) від 03 Aug 2016 :
(5/5) 
Продукт : Гідрофільна олія для зняття макіяжу та вмивання “Лаванда”. (100мл)

Олександра

Насправді рада знайомству з Flori. Повністю задоволена зубною пастою, характеристика товару відповідає дійсності. Шампунем користуюся протягом місяця і теж дуже задоволена. Олія для зняття макіяжу у мене виконує роль умивалки і даже непогано. Звичайно, треба враховувати сезон, т.к. для мене ця олія хороша для вечірнього користування. Помивши обличчя вранці, протягом дня відчувала невеликий дискомфорт із-зі спеки на вулиці. Думаю взимку такої проблеми не буде ні вранці ні ввечері.

Автор Евгения К. від 30 Jun 2016 :
(/5) 
Продукт : Крем "Лавандовий" (8мл)

Евгения

Очень понравился кремчик. Читала в отзывах что он маслянистый и течет. Маслянистый да, но не течет. У меня сухая кожа, сразу все впитала. Кожа после него очень мягкая. Еще брала трояндовый под глаза, тоже очень понравился. Доставка быстрая, упаковка очень симпатичная, видно что собиралась посылочка с любовью к своим клиентам.В коробке была еще очень симпатичная розочка, было приятно.

Автор Марина А. (Чернівці, Україна) від 24 Jun 2016 :
(5/5) 
Продукт : Шампунь для всіх типів волосся.   "FLORI" (300мл)

Марина

Шампунь просто чудовий !!! Волосся справді довше залишається чистим, добре піниться, економний у використанні. Вирішує проблему випадіння волосся. З лупою бореться гірше, ніж з випадінням, але це суто індивідуально, так як цю проблему потрібно лікувати комплексно. Та при цьому шкіра голови не суха, добре зволожена. Має приємний запах цукерочки. Натуральний вміст - це безцінний подарунок для здорового та гарного волосся. Перепробувала безліч шампунів різних виробників. Мій вибір - однозначно "FLORI". Всім раджу !!! Не пошкодуєте.

Автор Катерина Ш. (Дніпро, Україна) від 18 Jun 2016 :
(5/5) 
Продукт : Шампунь для всіх типів волосся.   "FLORI" (300мл)

Купила такий шампунь.

Купила такий шампунь. Дуже класний, волосся чудове після нього. Доглядати, шовковиці, без обтяжений. І приємно пахне травами))))

Автор Roksolana R. (Фейсбук, Україна) від 08 Jun 2016 :
(5/5) 
Продукт : Шампунь для всіх типів волосся.   "FLORI" (300мл)

Команді Флорі

Велике дякуємо!!! Спробували і дуже задоволені! Чудовий продукт для всієї сімї! Будемо користуватися однозначно)))

Автор Елена Р. від 01 Jun 2016 :
(4/5) 
Продукт : Гідрофільна олія для зняття макіяжу та вмивання “Лаванда”. (100мл)

Elena

1. Состав: максимально натурально и просто, но при этом качественно, что не может не радовать)
2. Упаковка: я уже говорила - мне не совсем нравится, но она практичная, не попадает влага, можно выдавить сколько потребуется масла и снять макияж.
3. Этикетка: лаконичная) как я люблю, И главное состав написан грамотно!!!!! (для меня как химика это достаточно принципиальный вопрос)
4. Внешний вид самого масла порадовал своей густотой, которая не позволяет "вытечь" с флакона лишней дозы) запах не нравится так, как не люблю лаванду и вообще обнаружила у себя на нее аллергию, но от этого масла ничего не краснело, что является плюсом)) Постояв на полке месяца три немного отслоилось соевое масло (пару миллилитров), взболтало и вуаля! Все опять хорошо и однородно)
5. Смывка макияжа/умывание - в принципе отлично справляется со своим основным предназначением, не щиплит глаза, легко смывается, не сушит, да, действительно водостойкую косметику смывает лучше всего.
Пользовалась несколькими видами водорастворимых масел, все были жидкими как вода, цветными, и почему-то имели не совсем удобный флакон (широкое горло и постоянно выливалось большое количество продукта), с умыванием справлялись примерно так же как и данный продукт, НО! Расход существенно больше, и составы не совсем натуральные или органика.

Вывод: цена-качество-функции соблюдены и мне нравится. Но я бы все таки поменяла упаковку и запах (особенно запах!)

Автор Елена Р. від 31 May 2016 :
(5/5) 
Продукт : Шампунь для всіх типів волосся.   "FLORI" (300мл)

Elena

Буду первооткрывателем.
Волосы не мою в среднем 4 дня с этим шампунем. Пенится хорошо, но все равно советую намыливать два-три раза (первый раз грязь с жиром смывает, второй раз - волосы и кожа головы получают большее количество полезных веществ и смывает остатки загрязнения, да, и пенны существенно больше). Во время мытья волосы могут показаться очень жесткими, будто их пересушили, но это только первое впечатление. Когда высыхают волосы очень мягкие и ухоженные на вид (особенно если в арсенале есть хорошие кондиционер), кудри завиваются в красивые локоны и укладке поддаются легче.
Шампунь может показаться жидким - это не недостаток, так даже легче мыть волосы и мне лично удобней. ))
Пользуйтесь на здоровье!)

Автор  від 17 May 2016 :
(5/5) 
Продукт : Зубна паста Flori (туба 75мл)

Понравилось

Спасибо, клевая паста

Автор Олена І. (., Україна) від 06 Mar 2016 :
(5/5) 
Продукт : Гідрофільна олія для зняття макіяжу та вмивання “Лаванда”. (100мл)

Дивовижна олія! Нарешті знайшла ідеальний засіб для зняття макіяжу :)

Легко знімає навіть водостійку туш, не викликає почервоніння чи печіння в очах, після змивання шкіра стає шовковистою і м'якою, і, що неймовірно, не залишається жирної плівки на обличчі. Все, як написано в описі. Я дуже задоволена :)

Автор Анна Г. (Білгород-Дністровський, Україна) від 13 Feb 2016 :
(5/5) 
Продукт : Крем "Лавандовий" (8мл)

для вечірнього використання чудовий крем!

аромат просто вводить розум в стан релаксу))шкіра шовковиста після використання)) Дякую за сервіс!

Останні статті

Перейти до блогу